Spirit Icons - hjärtat på rätt ställe ...

Tim och Daniel Christensen, grundare av Spirit Icons. De har båda många års erfarenhet i branschen och valde att starta sitt eget varumärke eftersom de tror att danskarna är redo för personliga smycken med något extra.

"Smycken från Spirit Icons speglar hela din personlighet och stil. Medaljonghänget är vårt "hjärta", som tillsammans med ikoner och berlocker kan kombineras i oändlighet.  Samma ikoner och berlocker kan enkelt användas också med våra andra smycken - som armband. I framtiden kommer kollektionen också att bestå av örhängen och ringar med samma funktion. Jag tror att vi är industri-revolutionärer ", säger grundaren Tim och Daniel Christensen.

Med en lång bakgrund med skandinavisk agentur och säljare för både smycken och ur, som Guess och Alfex, har de två grundarna en bred kunskap om branschen. Idén till Spirit Icons inträffade 2009 då Daniel Christensen på en sälj resa upptäckte att det saknades något på marknaden. De två senaste åren har de utvecklat konceptet av den klassiska medaljongen som är hjärtat i den stora kollektionen.

Alla smycken är designade så att kunden själv skall ha möjlighet att göra sitt eget unika smycke. Smycken kan sättas ihop och kombineras på alla möjliga sätt och vara både klassiska och helt i linje med nuvarande och kommande trender.


Spirit Icons säljs i smyckes butiker över hela landet.
Hitta din närmaste återförsäljare via telefon (svensk sælger?)