Spirit Icons - hur känns det idag?

Spirit Icons är för kvinnan som vill vara unik och skapa sin egen stil. Det är en smyckens kollektion med vackra medaljonghängen som har utbytt bara ikoner och berlocker. Den erbjuder exakt vad den eleganta kvinnan söker - oändliga möjligheter och ett personligt utseende som lätt kan ändras beroende på humör och färger.

Smyckena tillverkas i Thailand i en ISO9001-certifierad fabrik. Detta innebär ett ökat fokus på medarbetarnas välbefinnande, relationer och arbetsförhållanden.

Kollektionen består av

  • 15 Medaljonghängen
  • 12 Medaljongarmband
  • 90 Ikoner
  • 30 Berlocker

15 x MEDALJONGHÄNGEN
Spirit Icons är den nya tolkningen av medaljongen som kan förändra utseendet beroende på vilken ikon som är i. Medaljonghänge + armband finns i tre färger: silver, oxiderat silver och förgyllt silver i 18 karats guld - med eller utan kubik zirkon.

12 x LÄDER ARMBAND
12 Läderarmband i mjukt Italienskt kalvskinn, kan kombineras med medaljongarmbandet och ikoner, det ger ännu fler möjligheter att anpassa och kombinera sina smycken.

90 x IKONER
Kollektionen består av totalt 90 olika ikoner. Välj mellan klassiska symboler som hjärtan, stjärnor och blommor, antika mönster, ädelstenar som topas, kvarts, citrin och onyx, stjärntecken och färgstarka emalj. Alla ikoner är lämpliga för både halsband och armband.

30 x BERLOCKER
Kollektionen innehåller 30 berlocker som kan kombineras tillsammans med ikonen. Detta gör det möjligt att få sitt smycke ännu mera personligt.

Alla smycken är 925 sterling silver, oxiderat silver eller förgyllt i 18 karat guld.