Smycken från Spirit Icons

Oändliga möjligheter i ett enda smycke

Spirit Icons är framtidens nya varumärke inom smycken. Ett nytt koncept som erbjuder oändliga kombinationer för den modemedvetna kvinnan som vill uttrycka sin egen stil genom unika och personliga smycken. Smycket bygger på den välkända och älskade medaljongen, som "fylls" med vackra ikoner och berlocker som du väljer. Spirit Icons ger dig oändliga möjligheter i ett enda smycke.

"Spirit Icons är för kvinnan som vill vara unik och skapa sin egen stil. Det är en smycke kollektion som består av en vacker öppningsbar medaljong, där ikoner och berlocker placeras, det erbjuder exakt vad den eleganta kvinnan söker
- ett oändligt antal möjligheter och ett personligt utseende som lätt kan ändras beroende på humör, färg och stil "Tim Christensen, grundare.

ETT OÄNDLIGT SMYCKE
Spirit Icons är en nytolkning av det klassiska medaljonghänget. Istället för att lagra sin "skatt" i ett slutet skal, är medaljongen öppen och med en av de många olika ikoner och berlocker som finns kan du skapa exakt den stil du vill ha. Ändra ditt smycke när du vill, senare idag eller i morgon, du byter bara ut din ikon.

Medaljonghänget finns som halsband och armband, alla ikoner och berlocker kan användas till båda. Kollektionen innehåller mer än 90 olika vackra ikoner och 30 unika berlocker - alla i olika utseende: mönster, symboler och ädelstenar. Dessutom innehåller kollektionen också en serie av läderarmband i Italienskt kalvskinn, som kan kombineras med medaljongarmbandet och ikoner.

Smyckena består av 925 sterling silver, oxiderat silver eller förgyllt silver i 18 karat guld.

PRIS:
Medaljong Halsband
Pris från 595 till 995 kronor
Medaljong Armband
Pris från 695 till 1.295 kronor
Läderarmband
Pris fra 295 kronor
Ikoner
Pris från 195 till 895 kronor
Berlocker
Pris från 95 til 295 kronor

Bakom Spirit Icons står Tim och Daniel Christensen, som båda har många års erfarenhet i branschen. De två upptäckte att något saknades på marknaden, och valde att göra något åt det:

"Konsumenterna är mättade på att hänga berlocker på ett armband. De letar efter nya trender och lösningar, det representerar Spirit Icons. Av en slump kom idén med att hitta en ny lösning av den gamla klassiska medaljongen, som för oss har alltid representerat både personlighet och kärlek. Tanken är helt enkelt att använda dina smycken på bästa sätt genom att byta ut medaljongens stil med olika ikoner och berlocker, helt efter din personliga smak, lust och humör, visa vem du är "- Daniel Christensen, grundare och designer


Spirit Ikoner säljs i smyckes butiker över hela landet, eller den danska Spirit Icons sida du hittar www.spiriticons.dk.
Hitta din närmaste återförsäljare via telefon (svensk sælger).